DIGITALE ACTIVITEITEN

Digitale Activiteiten

Vanaf woensdag 26 januari kun je elke woensdag van 10.00 tot 11.30 uur terecht bij de Bibliotheek Oldemarkt voor het Digipunt en het Infopunt Digitale Overheid kortweg IDO. Twee vrijwilligers van de Digigroep van De Landerijen bemensen het Digipunt/IDO. Alle vragen op digitaal gebied kun je daar stellen. Het Digi-Café in De Landerijen is hiermee vervallen.
Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig.
Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kom woensdags langs in de Bibliotheek Oldemarkt. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. We kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

Computerhoek

In het Praothuus is ook een computerhoek die voor iedereen toegankelijk is. De codes om in loggen liggen erbij. Er kan van deze computers gebruikt worden gemaakt als er geen andere activiteiten in het Praothuus zijn. Een gift in de vrijwilligerspot wordt op prijs gesteld.